PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont (Esemény Blog)

2015. május 5.

“Jelenlétek” – Cortázar kiállítás és előadás (videó)

Filed under: Kaleidoszkóp, Mozi, Tudásközpont — ambrusa @ 14:05
“JELENLÉTEK” (kurátor: Facundo de Almeida) Cortázar kiállítás és előadás a Pécsi Ibero-amerikai Hét keretében. Előadás: 2015. május 4, 17.00 órakor. Kiállítás: Időpont: 2015 május 4-10. között. Helyszín: PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont (7622 Pécs, Universitas u. 2/A.)

A Pécsi Tudományegyetem Ibero-Amerika Központja 2015. május 4-8. között XVI. alkalommal szervezi meg a spanyolul-portugálul beszélő világ bemutatását célzó tudományos-kulturális rendezvénysorozatát, az Ibero-Amerika Hetet. A 2000 májusa óta minden évben Pécsett megszervezett tudományos és kulturális találkozó elnevezése a spanyol és portugál nyelvet beszélő európai és latin-amerikai országokat jelöli. Az Ibero-Amerika Hét alapvető célkitűzése a spanyol és portugál nyelvű civilizáció színvonalas programok segítségével történő bemutatása, továbbá Magyarország, Közép-Európa és az ibero-amerikai világ oktatási és kulturális kapcsolatainak, együttműködéseinek elősegítése.

Conferencia y Exposición sobre Julio Cortázar a cargo del Ministro Claudio Giacomino, Embajada Argentina en Budapest – Argentin Nagykövetség.
Exposición de libros (primeras ediciones y faxímiles) duránte está expo van proyectando un ppt con una serie de fotografías sobre Cortázar y en el fondo sonará la música “Jazzuela” (música que Cortázar menciona en la Rayuela o favorita del escritor). 6 banners (en húngaro) sobre la vida y trabajo de Cortázar. Serie de películas.

(Forrás: Facebook / Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont)

Vélemény? »

Még nincs hozzászólás.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Hozzászólás

Működteti a WordPress.com.